Gratis uw was- en stoomgoed opgehaald en thuis gebracht in de regio Purmerend en Beemster
Buiten deze regio € 2,50 en bij besteding vanaf € 35,00 gratis

Gordijnen
stomen

 Pak stomen
  Jurk stomen
 Werkkleding stomen
 Leer, suède en vacht reinigen
 Wasgoed service
Horeca Service

Stomen, reinigen, wassen, strijken en vouwen

Uw gordijnen vakkundig gereinigd!

Wilt u uw vitrages of (vouw)gordijnen laten reinigen? Stomerij Zeekant regelt het snel. Professioneel en flexibel, met liefde voor het product en met een ongekende service. U hoeft er de deur zelfs niet voor uit. Stomerij Zeekant repareert mankementen en loszittende onderdelen direct na reiniging.

Uw gordijnen goed onderhouden
Bij het reinigen van uw gordijnen staat nauwkeurigheid voorop. Stomerji Zeekant meet de gordijnen altijd voor en na reiniging op. Daarnaast kijken we uw gordijnen helemaal na. Hierbij zetten we alle kleine oneffenheden, zoals losse zomen en losse plooien, weer vast. Tevens kan Stomerij Zeekant uw gordijnen brandvertragend behandelen. Weet u geen precieze maten, dan kunt u ook via e-mail of telefoon bestellen.

Onderhoudsabonnement
Als particulier of bedrijf is het ook mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Op die manier heeft u zelf totaal geen omkijken meer naar het onderhoud van al uw soorten raamdecoratie. En voor de prijs hoeft u het niet te laten..

Gordijnen
reinigen

Stomen, reinigen, repareren

Al uw kleding wordt bij ons veilig gereinigd. Stomerij Zeekant haalt en bezorgt in Purmerend en Beemster. Uw was- en stoomgoed is weer spic en span!

Bruidskleding

Leer, Suède en vacht

Jurken

Kostuums

Werkkleding

Woningtextiel

Haal- en Brengservice

Vul onderstaand formulier in, wij nemen contact met u op om een datum en tijdstip af te spreken

Nekkerweg 58, 1461LD Zuidoostbeemster Nekkerweg 58,
1461LD Zuidoostbeemster

Let op! Geen bezoekadres!

Stomerij Zeekant is een begrip in Purmerend en Beemster. Na jaren een fysieke winkel te hebben gehad zijn we ons meer gaan specialiseren op de thuisbezorgservice. Gebleken is dat daar grote behoefte aan is. U hoeft niet meer de deur uit om uw was- en stoomgoed weg te brengen, het wordt gewoon bij u opgehaald en weer schoon bij u thuis bezorgd.


Bel voor een afspraak: Wout Zeekant 0644230821

Voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij komen uw textiel gratis ophalen en schoon en gestreken terug bezorgen.
Heeft u regelmatig grotere hoeveelheden wasgoed van bijvoorbeeld horeca/hotel dan geldt prijs naar offerte. Ook ophalen en bezorgen op vaste tijdstippen is bespreekbaar.


Bel voor een afspraak: Wout Zeekant 0644230821