Gratis uw was- en stoomgoed opgehaald en thuis gebracht in de regio Purmerend en Beemster
Buiten deze regio € 2,50 en bij besteding vanaf € 35,00 gratis

pantalon
Stomen

 Pak stomen
  Jurk stomen
 Werkkleding stomen
 Leer, suède en vacht reinigen
 Wasgoed service
Horeca Service

Stomen, reinigen, wassen, strijken en vouwen

Uw broeken vakkundig gereinigd!

Pantalon laten stomen
Het meest gestoomde of gereinigde kledingstuk is wel de broek. Het is wel een feit dat er op de broek het meest gemorst wordt en zelf is het lastig om deze vlekken er in de wasmachine er uit te wassen.

Door uw pantalon mee te geven aan de stomerij wordt deze weer vlekvrij en gestreken bij u thuis bezorgd. Stomerij Zeekant zorgt hiervoor!

Welke broeken kunnen gestoomd worden?
Alle soorten is mogelijk, katoen, linnen en wol. Zelf wassen wordt afgeraden in verband met mogelijke krimp.
Broeken met een vouw is zelf lastig om deze erin te strijken, wij doen dit graag voor u. We hebben hiervoor speciale persen, zodat u weer een strakke vouw in uw broek heeft.

Welke vlekken kunnen we uit uw pantalon verwijderen?
Vetvlekken zoals boter, olie, smeer en margarine gaan er vaak goed uit met onze speciale reiniging. Let op het ℗ symbool in de wasvoorschriften van uw kledingstuk, dan is uw pak of kostuum goed chemisch te reinigen.

Vlekken van rode wijn, koffie, thee, bier of frisdrank krijgen we er met een speciaal ontvlekkingsmiddel er ook uit. Het resultaat is afhankelijk van hoe erg de vlek is en van welke materiaal het kledingstuk is gemaakt.

Voor vragen over hoe we vlekken kunnen verwijderen kunt het beste contact met ons opnemen, telefonisch of via de e-mail. Stomerij Zeekant staat klaar voor u.

Dus geen vlek is te gek!

Pantalon
Stomen

Stomen, reinigen, repareren

Al uw kleding wordt bij ons veilig gereinigd. Stomerij Zeekant haalt en bezorgt in Purmerend en Beemster. Uw was- en stoomgoed is weer spic en span!

Bruidskleding

Leer, Suède en vacht

Jurken

Kostuums

Werkkleding

Woningtextiel

Haal- en Brengservice

Vul onderstaand formulier in, wij nemen contact met u op om een datum en tijdstip af te spreken

Nekkerweg 58, 1461LD Zuidoostbeemster Nekkerweg 58,
1461LD Zuidoostbeemster

Let op! Geen bezoekadres!

Stomerij Zeekant is een begrip in Purmerend en Beemster. Na jaren een fysieke winkel te hebben gehad zijn we ons meer gaan specialiseren op de thuisbezorgservice. Gebleken is dat daar grote behoefte aan is. U hoeft niet meer de deur uit om uw was- en stoomgoed weg te brengen, het wordt gewoon bij u opgehaald en weer schoon bij u thuis bezorgd.


Bel voor een afspraak: Wout Zeekant 0644230821

Voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij komen uw textiel gratis ophalen en schoon en gestreken terug bezorgen.
Heeft u regelmatig grotere hoeveelheden wasgoed van bijvoorbeeld horeca/hotel dan geldt prijs naar offerte. Ook ophalen en bezorgen op vaste tijdstippen is bespreekbaar.


Bel voor een afspraak: Wout Zeekant 0644230821