Gratis uw was- en stoomgoed opgehaald en thuis gebracht in de regio Purmerend en Beemster
Buiten deze regio € 2,50 en bij besteding vanaf € 35,00 gratis

Werkkleding
laten stomen

 Pak stomen
  Jurk stomen
 Werkkleding stomen
 Leer, suède en vacht reinigen
 Wasgoed service
Horeca Service

Stomen, reinigen, wassen, strijken en vouwen

Uw werkkleding vakkundig gereinigd!

Werkkleding laten stomen
Hou je werkkleding in perfecte staat door ze te laten stomen of te laten wassen, voor onze zakelijke klanten hebben we speciale tarieven. Stomerij Zeekant haalt de kostuums bij het bedrijf of privé bij u op en zorgt dat ze weer schoon en heel bij u terug wordt bezorgd.

Snelle en complete service
In overleg kunnen we ook kledingreparaties uitvoeren zodat u altijd netjes met uw werkkleding voor de dag kan komen. De ophaal en bezorgservice is beschikaar in Purmerend en de Beemster en in overleg daarbuiten.

Tijdbesparend en kostendrukkend
Doordat u zelf niet meer naar een servicepunt hoeft te gaan scheelt u een hoop tijd. Uw werknemers hoeven ook niet meer op pad met hun kostuums, pakken en andere werkkleding. Wij halen deze ter plekke op en bezorgen deze weer schoon en heel terug. U ontvangt uw overzichtelijke factuur maandelijks.

Werkkleding
Stomen

Stomen, reinigen, repareren

Al uw kleding wordt bij ons veilig gereinigd. Stomerij Zeekant haalt en bezorgt in Purmerend en Beemster. Uw was- en stoomgoed is weer spic en span!

Bruidskleding

Leer, Suède en vacht

Jurken

Kostuums

Werkkleding

Woningtextiel

Haal- en Brengservice

Vul onderstaand formulier in, wij nemen contact met u op om een datum en tijdstip af te spreken

Nekkerweg 58, 1461LD Zuidoostbeemster Nekkerweg 58,
1461LD Zuidoostbeemster

Let op! Geen bezoekadres!

Stomerij Zeekant is een begrip in Purmerend en Beemster. Na jaren een fysieke winkel te hebben gehad zijn we ons meer gaan specialiseren op de thuisbezorgservice. Gebleken is dat daar grote behoefte aan is. U hoeft niet meer de deur uit om uw was- en stoomgoed weg te brengen, het wordt gewoon bij u opgehaald en weer schoon bij u thuis bezorgd.


Bel voor een afspraak: Wout Zeekant 0644230821

Voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij komen uw textiel gratis ophalen en schoon en gestreken terug bezorgen.
Heeft u regelmatig grotere hoeveelheden wasgoed van bijvoorbeeld horeca/hotel dan geldt prijs naar offerte. Ook ophalen en bezorgen op vaste tijdstippen is bespreekbaar.


Bel voor een afspraak: Wout Zeekant 0644230821