Gratis uw was- en stoomgoed opgehaald en thuis gebracht in de regio Purmerend en Beemster
Buiten deze regio € 2,50 en bij besteding vanaf € 35,00 gratis

Jurk
Stomen

 Pak stomen
  Jurk stomen
 Werkkleding stomen
 Leer, suède en vacht reinigen
 Wasgoed service
Horeca Service

Stomen, reinigen, wassen, strijken en vouwen

Uw jurken vakkundig gereinigd!

Jurk stomen
Nare vlekken of gewoon een opfrisbeurt voor uw jurk of japon, stomerij Zeekant haalt deze graag bij u thuis op om deze weer spic en span bij u terug te bezorgen. Deze service is alleen in Purmerend en Beemster.

Laten stomen of zelf uw jurk wassen?
Niet alle jurken kunt u zelf wassen of is het zelfs beter om deze naar de stomerij te brengen, in dit geval kunt u dit gewoon online regelen. Vul onderstaand formulier in en wij komen langs! Stomerij Zeekant haalt op afspraak uw te reinigen textiel dan op. Makkelijker kan het niet.

Wanneer laten stomen?
Wanneer in de wasvoorschriften het volgende staat: dry clean only en het ℗ tekentje. Dan is zelf wassen niet aan te raden.
Vlekken als rode wijn, olie, boter, of make-up kunnen alleen in de stomerij verwijderd worden. Als u zelf probeert deze vlekken te verwijderen wordt het voor de stomerij erg moeilijk om deze te verwijderen, dus niet zelf proberen maar bel, mail of regel het via onderstaand formulier.

Wat kan ik laten stomen?
De jurk is van zijde, linnen, wol of van leer gemaakt. Dit kan een zomerjurkje zijn of een bruidsjapon maar ook een galajurk. Tevens kunnen wij ook toga’s en kaftans voor u stomen.

Jurk 
Stomen

Stomen, reinigen, repareren

Al uw kleding wordt bij ons veilig gereinigd. Stomerij Zeekant haalt en bezorgt in Purmerend en Beemster. Uw was- en stoomgoed is weer spic en span!

Bruidskleding

Leer, Suède en vacht

Jurken

Kostuums

Werkkleding

Woningtextiel

Haal- en Brengservice

Vul onderstaand formulier in, wij nemen contact met u op om een datum en tijdstip af te spreken

Nekkerweg 58, 1461LD Zuidoostbeemster Nekkerweg 58,
1461LD Zuidoostbeemster

Let op! Geen bezoekadres!

Stomerij Zeekant is een begrip in Purmerend en Beemster. Na jaren een fysieke winkel te hebben gehad zijn we ons meer gaan specialiseren op de thuisbezorgservice. Gebleken is dat daar grote behoefte aan is. U hoeft niet meer de deur uit om uw was- en stoomgoed weg te brengen, het wordt gewoon bij u opgehaald en weer schoon bij u thuis bezorgd.


Bel voor een afspraak: Wout Zeekant 0644230821

Voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij komen uw textiel gratis ophalen en schoon en gestreken terug bezorgen.
Heeft u regelmatig grotere hoeveelheden wasgoed van bijvoorbeeld horeca/hotel dan geldt prijs naar offerte. Ook ophalen en bezorgen op vaste tijdstippen is bespreekbaar.


Bel voor een afspraak: Wout Zeekant 0644230821