Gratis uw was- en stoomgoed opgehaald en thuis gebracht in de regio Purmerend en Beemster
Buiten deze regio € 2,50 en bij besteding vanaf € 35,00 gratis

overhemd
wassen en strijken

 Pak stomen
  Jurk stomen
 Werkkleding stomen
 Leer, suède en vacht reinigen
 Wasgoed service
Horeca Service

Stomen, reinigen, wassen, strijken en vouwen

Uw overhemden vakkundig gereinigd en gestreken!

Overhemd laten wassen en strijken
Uw overhemd weer spic en span en u hoeft deze niet meer te strijken. Het scheelt u een hoop tijd en het is een van de goedkoopste kledingstukken om te laten reinigen.

Een overhemd stomen of wassen?
Bij Stomerij Zeekant worden de meeste overhemden gewassen voor het mooiste resultaat. Door de speciale wasprogramma’s gaan de vlekken er perfect uit en witte overhemden blijven helder wit. Ook gaat er een versteviging mee waardoor de boorden van de mouwen en de kraag weer goed strak is.

Thuis is dat haast niet mogelijk.

Blouses van linnen of zijde kan je zelf niet wassen, deze moeten gestoomd of chemisch gereinigd worden. Stomerij Zeekant is daar een specialist in.

Onze gratis ophaal en brengservice
Wanneer u wat te stomen heeft hoeft u de deur niet meer uit. Stomerij Zeekant haalt op afspraak uw wasgoed op en brengt deze weer netjes schoon en gestreken weer thuis!

Overhemd
Reinigen

Stomen, reinigen, repareren

Al uw kleding wordt bij ons veilig gereinigd. Stomerij Zeekant haalt en bezorgt in Purmerend en Beemster. Uw was- en stoomgoed is weer spic en span!

Bruidskleding

Leer, Suède en vacht

Jurken

Kostuums

Werkkleding

Woningtextiel

Haal- en Brengservice

Vul onderstaand formulier in, wij nemen contact met u op om een datum en tijdstip af te spreken

Nekkerweg 58, 1461LD Zuidoostbeemster Nekkerweg 58,
1461LD Zuidoostbeemster

Let op! Geen bezoekadres!

Stomerij Zeekant is een begrip in Purmerend en Beemster. Na jaren een fysieke winkel te hebben gehad zijn we ons meer gaan specialiseren op de thuisbezorgservice. Gebleken is dat daar grote behoefte aan is. U hoeft niet meer de deur uit om uw was- en stoomgoed weg te brengen, het wordt gewoon bij u opgehaald en weer schoon bij u thuis bezorgd.


Bel voor een afspraak: Wout Zeekant 0644230821

Voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij komen uw textiel gratis ophalen en schoon en gestreken terug bezorgen.
Heeft u regelmatig grotere hoeveelheden wasgoed van bijvoorbeeld horeca/hotel dan geldt prijs naar offerte. Ook ophalen en bezorgen op vaste tijdstippen is bespreekbaar.


Bel voor een afspraak: Wout Zeekant 0644230821